AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu mavi giymek

Kahve falında koyu mavi giymek

Kahve falında koyu mavi giymek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyu mavi giymek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız herkesten öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyu mavi giymek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi deniz görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu mavi görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına yorulur.

Kahve falında koyu mavi kazak görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi göz görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi renk görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında koyu mavi denizde yüzmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir