AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu mavi kazak görmek

Kahve falında koyu mavi kazak görmek

Kahve falında koyu mavi kazak görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi kazak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey vermeden zamanınızı çalan kişilerden uzak durun.

Kahve falında koyu mavi kazak görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil kazak görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında koyu renk kazak görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında koyu mavi göz görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında koyu mavi giymek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, sorunlarının da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu mavi su görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyu mavi renk görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir