AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu mavi görmek

Kahve falında koyu mavi görmek

Kahve falında koyu mavi görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, iş hayatında başarılı olmaya, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, sıkıntının günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında koyu mavi gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Kahve falında koyu mavi denizde yüzmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına işarettir.

Kahve falında koyu mavi göz görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında koyu mavi göl görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi kazak görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında koyu mavi görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında koyu mavi renk görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işarettir.

Kahve falında koyu mavi deniz görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir