AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu mavi göl görmek

Kahve falında koyu mavi göl görmek

Kahve falında koyu mavi göl görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi göl gördüyseniz:

  • Sizden yararlanmak isteyen insanları farketmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında koyu mavi göl görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu yeşil göl görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyu mavi giymek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu mavi denizde yüzmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi su görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyu mavi renk görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında koyu mavi görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir