AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu mavi renk görmek

Kahve falında koyu mavi renk görmek

Kahve falında koyu mavi renk görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında koyu mavi renk gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık bir teklifle veya bir sorunun çözümüne yarayabilecek bir bilgiyle gelebilir.

Kahve falında koyu mavi renk görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında koyu mavi giymek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hasretlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında koyu mavi kazak görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, can sıkıntısının geçeceğine alamet eder.

Kahve falında koyu mavi deniz görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında koyu mavi göz görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında koyu mavi su görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyu mavi denizde yüzmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir