AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık kişiyi görmek

Kahve falında aşık kişiyi görmek

Kahve falında aşık kişiyi görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık kişiyi gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha iyi dinlemenizde fayda var.

Kahve falında gördüğün kişiye aşık olmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, refaha erileceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiden çıkma teklifi almak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık olunan kişiyi görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişiye kavuşmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin ailesini görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle evlenmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir