AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğu kişiyi öpmek

Kahve falında aşık olduğu kişiyi öpmek

Kahve falında aşık olduğu kişiyi öpmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, dik durmaya çalışacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, hayat daha olumlu bakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Yardım ya da teklifleri geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında aşık olunan kişiyi öpmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğu kişiyi öpmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğunu öpmek işlerdeki karın artacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında aşık olduğun birini öpmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kızı öpmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kişiye aşık olmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir