AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişiyle kavga etmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyle kavga etmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyle kavga etmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Ne demek istediğimi yakında daha iyi kavrayabilirsiniz.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle kavga etmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle kavga etmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle konuşmak alım gücünün artmasına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle öpüşmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle sevgili olmak işlerinden feragat edeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiden çıkma teklifi almak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle öpüşmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir