AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişiyle konuşmak

Kahve falında aşık olduğun kişiyle konuşmak

Kahve falında aşık olduğun kişiyle konuşmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi telaşlandırabilir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle konuşmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle konuşmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun insanla konuşmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun erkekle konuşmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine inanılır.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iki kişiye aşık olmak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir