AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğu kişiyle öpüşmek

Kahve falında aşık olduğu kişiyle öpüşmek

Kahve falında aşık olduğu kişiyle öpüşmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına alamet eder.

Kahve falında iki kişiye aşık olmak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyi öpmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiye sarılmak emeğinden hayır göreceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gördüğün kişiye aşık olmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle barışmak fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında görülen kişiye aşık olmak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, elinin darlaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir