AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğu kişiyle kavga etmek

Kahve falında aşık olduğu kişiyle kavga etmek

Kahve falında aşık olduğu kişiyle kavga etmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, çok sıkıntı çekeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işarettir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde değerlendirip, en azıyla en fazlasını elde etmeye çalışmalısınız.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle kavga etmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle kavga etmek bir birlikteliğin sona ereceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle gezmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasına aşık olduğunu görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, onlarla ayrı düşeceğine işarettir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle öpüşmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin ağladığını görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir