AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişiyle öpüşmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyle öpüşmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyle öpüşmek işlerinin de bir düzene oturacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, övgü dolu sözler duyacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sıkıntıların azalacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Doğru taktikler uygulamanız gerekecek.

Kahve falında aşık olduğun kişiye sarılmak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle evlenmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli aşık olduğun kişiyi görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, yaralarına da merhem olacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin evine gitmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle konuşmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalet eder.

Kahve falında gördüğü kişiye aşık olmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında sana aşık olan kişiyi görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişiye aşık olmak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir