AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişiyle sevgili olmak

Kahve falında aşık olduğun kişiyle sevgili olmak

Kahve falında aşık olduğun kişiyle sevgili olmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle sevgili olmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına inanılır.

Kahve falında size aşık olan kişiyi görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğu kişiye sarılmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek kafasının karışacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işarettir.

Kahve falında eskiden aşık olduğun kişiyi görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hep aynı kişiye aşık olmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi görmek şansın önünün kesileceğine, hayatının başarılarla dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir