AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyle el ele tutuşmak kadim dostlar edineceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak variyetini çoğaltacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak büyük bir yükten kurtulacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanla el ele tutuşmak yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla el ele tutuşmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir