AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovada su görmek

Kahve falında kovada su görmek

Kahve falında kovada su görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, yardımın alınacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kovada su gördüyseniz:

  • Biraz romantikleşebilirsiniz.

Kahve falında bir kova su görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kovaya su doldurmak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kovada su görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kovalarla su görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kovalara su doldurmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kovalarla su taşımak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında su kovası görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında su dolu kova görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir