Kahve falında bir kova su görmek

Kahve falında bir kova su görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında bir kova su gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için neler söylemeniz gerektiğinin farkındasınız.

Kahve falında kovada berrak su görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş su kovası görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında denizden kovayla su çekmek fakir fukaraya yardım edileceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu kovalar görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında bir kova su görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında kovayla su dökmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kovada su görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında kovadan su içmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir