AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalarla su görmek

Kahve falında kovalarla su görmek

Kahve falında kovalarla su görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kovalarla su gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber üzerine harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında iki kova su görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında kovada su dökmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işaret eder.

Kahve falında kova kova su görmek işe ve aşa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında su kovası görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kısmetinin hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında kovayla su doldurmak işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kovada kirli su görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kovayla su vermek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında denizden kovayla su çekmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir