AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kovası görmek

Kahve falında su kovası görmek

Kahve falında su kovası görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında su kovası gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Kahve falında kovada berrak su görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu kovalar görmek çalışmalarının takdir edileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kovada su görmek düşmanlarına da dost olacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında su kovası görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kova su görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, maddi anlamda feraha ermeye yorulmaktadır.

Kahve falında su kova görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, insanların hayır dualarını alacağına yorulur.

Kahve falında kovadan su içmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında kovada su dökmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, malının artmasına, bereketlenmesine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir