AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovaya su doldurmak

Kahve falında kovaya su doldurmak

Kahve falında kovaya su doldurmak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, rahata ereceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kovaya su doldurmak gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Kahve falında kovaya su doldurmak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kovalara su doldurmak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kovayla su doldurmak kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kovaya toprak doldurmak rakiplerin her konuda fark atacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kova doldurmak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden su doldurduğunu görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir