AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kot pantolon görmek

Kahve falında beyaz kot pantolon görmek

Kahve falında beyaz kot pantolon görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kot pantolon gördüyseniz:

  • Belli tavsiye veya şikayetleri dile getirirken daha zarif cümleler kurulmasında fayda var.

Kahve falında beyaz kot pantolon görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kot pantolon görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar kot pantolon giymek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yırtık kot pantolon görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kot pantolon görmek borçlarının kapacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kot pantolonunu giymek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kot pantolon görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon kesmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir