AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot pantolon aldığını görmek

Kahve falında kot pantolon aldığını görmek

Kahve falında kot pantolon aldığını görmek malın bereketinin artmasına, kafasına göre birini bulacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda detayları dile getirmemeniz ya da evrakları beyan etmemeniz durumunda duygusal problemlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında kot pantolon aldığını görmek huzur içinde yatacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kot pantolon yıkamak işlerinin de rast gideceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına inanılır.

Kahve falında kirli kot pantolon görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kazancının günden güne azalacağına delalettir.

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek masabaşı bir işe girileceğine, yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dar kot pantolon giymek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında kot pantolon görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon kesmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında bol kot pantolon görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir