AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli kot pantolon görmek

Kahve falında kirli kot pantolon görmek

Kahve falında kirli kot pantolon görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kirli kot pantolon gördüyseniz:

  • Diğerleri tavsiyelerinizi dinlemek veya uygulamak konusunda isteksiz olabilir.

Kahve falında kirli kot pantolon görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, huzurunun artacağına inanılır.

Kahve falında bol kot pantolon görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni kot pantolon görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, bol nimete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kot pantolon görmek dünya malının çoğalacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kot pantolon aldığını görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kot pantolon görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar kot pantolon giymek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni kot pantolon almak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir