AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşuşturma görmek

Kahve falında koşuşturma görmek

Kahve falında koşuşturma görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, belalara denk gelmeyeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşuşturma gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işareti olan veya emin olmadığınız konularda ilerlemek veya anlaşmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında koşu yarışında olmak moral bozukluğu yaşanacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında koşup yetişmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına işarettir.

Kahve falında koşu yapmak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşu yarışı kazanmak kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında koşup ilerleyememek adım atarken çok zorlanacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşup düşmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalettir.

Kahve falında koşu yarışında birinci olmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında koşucu olmak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir