AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşup ilerleyememek

Kahve falında koşup ilerleyememek

Kahve falında koşup ilerleyememek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, zor zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında koşup ilerleyememek gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız şeylere daha farklı açılardan yaklaşmalısınız, yeni bir yapılandırma gerekiyor olabilir.

Kahve falında koşup yetişememek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşuşturma görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında koşu kazanmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşu yarışı kazanmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşucu görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşup oynamak büyük fırsatlar yakalayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalettir.

Kahve falında koşu atı görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına delalettir.

Kahve falında koşu yarışı yaptığını görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir