AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşu yapmak

Kahve falında koşu yapmak

Kahve falında koşu yapmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında koşu yapmak gördüyseniz:

  • Bonkörlük sınırlarınızı zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında koşu yapmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşu yarışını kazanmak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koşup ağlamak kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında koşup terlemek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında koşup yorulmak işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına işarettir.

Kahve falında koşu yarışında birinci olmak ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına alamet eder.

Kahve falında koşu yarışı kazanmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşup düşmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir