AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşup yetişmek

Kahve falında koşup yetişmek

Kahve falında koşup yetişmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, çevresinin genişleyeceğine, şeref ve rütbeye, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında koşup yetişmek gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlar veya sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında koşup yetişmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine inanılır.

Kahve falında sınava son anda yetişmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, yeni iş kollarına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işarettir.

Kahve falında bir yere yetişmek için koşmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulur.

Kahve falında trene yetişmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında işe yetişmek için koşmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüse yetişmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaza yetişmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, yeni mallara sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir