AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşucu olmak

Kahve falında koşucu olmak

Kahve falında koşucu olmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, tartışmaların sona ereceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşucu olmak gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Kahve falında koşup oynamak şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında koşu yapmak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında koşu yarışında birinci olmak kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında koşu yarışı kazanmak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye yorulur.

Kahve falında koşucu görmek zor durumlara düşüleceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında koşucu olmak başarılarının eksilmeyeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında koşup yorulmak eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşu kazanmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir