AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşup düşmek

Kahve falında koşup düşmek

Kahve falında koşup düşmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, iyiliğe kavuşacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Kahve falında koşup düşmek gördüyseniz:

  • Belli yönlerde ilerleyebilmek için kendinize zaman yaratmalısınız.

Kahve falında koşup düşmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşu yarışı yaptığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşu yarışında birinci olmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında koşucu görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine inanılır.

Kahve falında koşup kaçmak istediği her şeyi elde edebileceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine rivayet eder.

Kahve falında koşup durmak kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında koşu yarışında birinci gelmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında koşup yetişememek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir