AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşu yarışında olmak

Kahve falında koşu yarışında olmak

Kahve falında koşu yarışında olmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında koşu yarışında olmak gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde engelleyici etkiler altında olacaksınız.

Kahve falında koşu yarışında olmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında koşu yarışında birinci gelmek daha fazla yakınlaşacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında koşu yarışını kazanmak güçlendikçe güçleneceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında koşu yarışı kazanmak tartışmalı bir işe girileceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşu yarışında birinci olmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşu yarışı yaptığını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında koşup düşmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşup yorulmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir