AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşu yarışında birinci olmak

Kahve falında koşu yarışında birinci olmak

Kahve falında koşu yarışında birinci olmak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, ele güne muhtaç olacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında koşu yarışında birinci olmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında koşu yarışında birinci olmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında koşu yarışında birinci gelmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, hayallere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında koşu yarışını kazanmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşu yarışı kazanmak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşu yarışı yaptığını görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşu yarışında olmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşup durmak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşup ağlamak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kazancının bol olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir