AnaSayfa / Genel / Kahve falında iniş aşağı koşmak

Kahve falında iniş aşağı koşmak

Kahve falında iniş aşağı koşmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, üzüntülerin sona ereceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında iniş aşağı koşmak gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında iniş aşağı koşmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iniş aşağı inmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven inip çıkmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, duymadığı sözleri duyacağına inanılır.

Kahve falında asansörle inip çıktığını görmek ağzının tadının bozulacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eşekten inip ata binmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven inip çıktığını görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak yenileneceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı ini görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir