AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse koşmak

Kahve falında otobüse koşmak

Kahve falında otobüse koşmak ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel haberler alacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse koşmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gayretler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında otobüsün peşinden koşmak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüse koşmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına inanılır.

Kahve falında otobüs arkasından koşmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsün arkasından koşmak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulur.

Kahve falında otobüs peşinden koşmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında labirentte koşmak eşi ile arasının açılacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurlu havada koşmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında orman içinde koşmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir