AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşmak yetişememek

Kahve falında koşmak yetişememek

Kahve falında koşmak yetişememek ekmeksiz ve parasız kalacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, haneden birinin ayrılacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulur.

Kahve falında koşmak yetişememek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bazı tatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında koşmak yetişememek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşmak ama yetişememek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, bir beladan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında koşmak yetişmeye çalışmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fasulye yetiştirmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vapura yetişememek sorunlarının sona ereceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında cuma namazına yetişememek gönül sızılarının dineceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yetiştirme yurdu görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında namaza yetişmeye çalışmak sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir