AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanı korumak

Kahve falında babanı korumak

Kahve falında babanı korumak duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanı korumak gördüyseniz:

  • Yanlış yorumlanabilirsiniz veya çok agresif veya açık sözlü olmanız durumunda bazı şeyler için suçlanabilirsiniz.

Kahve falında babanı korumak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı korumak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasını korumak isabetli adımlar atacağına, mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı korumak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalettir.

Kahve falında bir insanı korumak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında annesini korumak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu korumak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yeri korumak yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir