AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş koru görmek

Kahve falında ateş koru görmek

Kahve falında ateş koru görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş koru gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeylerle yapmak zorunda olduklarınızı bir arada gerçekleştirecek yaratıcı yollar bulabilirsiniz.

Kahve falında ateş koru görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında koruma olmak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, şifa edineceğine rivayet eder.

Kahve falında korumalık yapmak gözyaşlarının dineceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalettir.

Kahve falında koruma görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalettir.

Kahve falında birini korumaya çalışmak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işarettir.

Kahve falında koruma olduğunu görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, hızlanacağına alamet eder.

Kahve falında sigara koru görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun koru görmek kendinden emin adımlar atacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir