AnaSayfa / Genel / Kahve falında koruma olmak

Kahve falında koruma olmak

Kahve falında koruma olmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, ticarette yol katedeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında koruma olmak gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında başbakanın korumalığını yapmak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında koruyucu melek görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ayaklandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın korumasını görmek insanlara iyilik yapmaya, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında korumalık yapmak güzel fırsatların elde edileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına inanılır.

Kahve falında birini korumaya çalışmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında odun koru görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koruma olduğunu görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında koruma görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir