AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini koruma olarak görmek

Kahve falında kendini koruma olarak görmek

Kahve falında kendini koruma olarak görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini koruma olarak gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Kahve falında sigara koru görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş koru görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini koruma olarak görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, insanlara küsüleceğine rivayet eder.

Kahve falında koruma görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın koruması olmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında koruma olduğunu görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın korumalığını yapmak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yetkili bir göreve atanacağına rivayet eder.

Kahve falında koru görmek işveren pozisyonuna geleceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir