AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür koru görmek

Kahve falında kömür koru görmek

Kahve falında kömür koru görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, hayatının iyileşeceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kömür koru gördüyseniz:

  • Affedici olmaya çalışın.

Kahve falında kömür koru görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine delalettir.

Kahve falında koru görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında koruma olduğunu görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakan koruması olmak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, en büyük acılarının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun koru görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara koru görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koruma olmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, neşenin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın koruması olmak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir