AnaSayfa / Genel / Kahve falında koruk yediğini görmek

Kahve falında koruk yediğini görmek

Kahve falında koruk yediğini görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koruk yediğini gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz veya rekabet ortamlarına çekilebilirsiniz ya da sizden imkansız şeyler isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında koruk yediğini görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında koruk üzüm yemek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil koruk görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında asmada koruk görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine tabir olunur.

Kahve falında koruk koparmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil koruk yemek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm koruğu görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında koruk suyu görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir