AnaSayfa / Genel / Kahve falında koruk yemek

Kahve falında koruk yemek

Kahve falında koruk yemek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hayallerinin söneceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine inanılır.

Kahve falında koruk yemek gördüyseniz:

  • Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz.

Kahve falında koruk üzüm yemek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında koruk yemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil koruk yemek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında koruk yediğini görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında asmada koruk görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koruk suyu görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm koruğu görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında koruk üzüm görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir