AnaSayfa / Genel / Kahve falında koruk üzüm görmek

Kahve falında koruk üzüm görmek

Kahve falında koruk üzüm görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, imkânsızı başaracağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına alamet eder.

Kahve falında koruk üzüm gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Kahve falında koruk üzüm görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında üzüm koruk görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, başarılarının düşeceğine delalettir.

Kahve falında üzüm koruğu görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında koruk üzüm yemek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma koruk görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında koruk yemek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil koruk görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet eder.

Kahve falında koruk koparmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, mutsuz ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir