AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkusuz olmak

Kahve falında korkusuz olmak

Kahve falında korkusuz olmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, kafasının rahatlayacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına inanılır.

Kahve falında korkusuz olmak gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimlerinizin geri dönüşleri başlıyor.Alınan sinyalleri tamamıyla anlayana kadar yavaşlamalısınız.

Kahve falında korkup yardım istemek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkudan ağaca tırmanmak ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında korkudan konuşamamak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çok korkup kaçmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında biri tarafından korkutulmak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında korkudan saklanmak aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında silahla korkutulmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir