Kahve falında korkudan ağaca tırmanmak

Kahve falında korkudan ağaca tırmanmak neşesini kaybedeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, kişinin tek başına kalacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında korkudan ağaca tırmanmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Kahve falında korkudan ağaca tırmanmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında korkudan ağaca çıkmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç tırmanmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçlara tırmanmak zorlukların günden güne artacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın tepesine tırmanmak çektiği yokluğun unutulacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekten kaçıp ağaca tırmanmak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek ağaca tırmanmak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çınar ağacına tırmanmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir