AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup yardım istemek

Kahve falında korkup yardım istemek

Kahve falında korkup yardım istemek maddi sorunlarının çözüleceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına inanılır.

Kahve falında korkup yardım istemek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında korkup yardım istemek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında başkasından yardım istemek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaştan yardım istemek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadından yardım istemek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş anneden yardım istemek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında bir kişinin yardım istediğini görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında eşinden yardım istemek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında birinin sizden yardım istemek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir