AnaSayfa / Genel / Kahve falında görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak

Kahve falında görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak

Kahve falında görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Kahve falında görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kazancının hiç azalmayacağına yorulur.

Kahve falında görünmeyen varlık hissetmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, zorlukları atlatacağına yorulur.

Kahve falında görünmeyen varlıkları hissetmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görünmeyen varlıkları görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında görünmez varlık görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında görünmeyen bir varlık görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görünmez varlıklar görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir