AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla korkutulmak

Kahve falında silahla korkutulmak

Kahve falında silahla korkutulmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla korkutulmak gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Kahve falında silahla korkutmak büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla korkutulmak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, bolluğun ve bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında korkudan şehadet getirmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında kedinin korkuttuğunu görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında korkusuz olmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkutucu şeyler görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında korkudan bağırmak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında korkup dua etmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, bunalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir