AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan konuşamamak

Kahve falında korkudan konuşamamak

Kahve falında korkudan konuşamamak iç dünyasının güzelleşeceğine, de rahatının yerine geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında korkudan konuşamamak gördüyseniz:

  • Kazanç konularında planlanmış değişik düşüncelere sahipsiniz.

Kahve falında korkup konuşamamak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında korkudan konuşamamak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında anneyi korkutmak üzüntülerin sona ereceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında korkup birine sarılmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında korkup birinden kaçmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkup çığlık atmak aradığı çareleri bulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına işaret eder.

Kahve falında korkup besmele çekmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven korkuluğu görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir