AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok korkup kaçmak

Kahve falında çok korkup kaçmak

Kahve falında çok korkup kaçmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, doğru yolu bulacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına yorulur.

Kahve falında çok korkup kaçmak gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında korkup kaçmak sevilen bir işe ortak olunacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir şeyden korkup kaçmak rahatlık içinde yaşayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında babadan korkup kaçmak kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında korkudan kaçmak sırtının yere gelmeyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıktan korkup kaçmak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında yılandan korkup kaçmak canın derdine düşeceğine, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında korkup birinden kaçmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inekten korkup kaçmak söz ve yetki sahibi olacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir