AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan saklanmak

Kahve falında korkudan saklanmak

Kahve falında korkudan saklanmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında korkudan saklanmak gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar oluşabilir.

Kahve falında birinden korkup saklanmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında korkup eve saklanmak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında korkudan saklanmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında korkup kaçmak saklanmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine rivayet eder.

Kahve falında korkup saklanmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saklanmak kaçmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ormanda saklanmak net bir bakış açısı kazanacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir