AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan ağaca çıkmak

Kahve falında korkudan ağaca çıkmak

Kahve falında korkudan ağaca çıkmak yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, büyük paralar kazanacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına delalettir.

Kahve falında korkudan ağaca çıkmak gördüyseniz:

  • Sürekli ödün vererek huzuru sağlamak zor olabilir.

Kahve falında korkudan ağaca çıkmak falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında korkudan ağaca tırmanmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Kahve falında ağacın tepesine çıkmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında meyve ağacına çıkmak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine alamet eder.

Kahve falında selvi ağacına çıkmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç merdiven çıkmak sıkıntı çekeceğine, zorlukları aşacağına delalettir.

Kahve falında incir ağacına çıkmak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vişne ağacına çıkmak imkanlarının genişleyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir